KULTURISMI JA FITNESSI KARIKALT VÕTSID KAKS ESIKOHTA AGNE KIVISELG JA NONNA PROKOPJUK

Tallinnas peeti 27. aprillil Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis, kus Agne Kiviselg võitis bikiinifitnessi absoluutkategooria Arida Muru ja Kadri Tammoja ees.

Oktoobris toimunud Eesti meistrivõistlustel oli peale jäänud Muru.

Kiviselg võitis nüüd lisaks kuni 169-sentimeetriste naiste bikiinifitnessi, Muru aga Viktoria Filippova ees kuni 160-sentimeetriste naiste bikiinifitnessi. Kiviselja treener Ramil Lipp võitis klassikalise kulturismi.

Bikiinifitnessis oli üle 172-sentimeetriste naiste seas parim Tammoja, kuni 172-sentimeetriste naiste seas Kaisa Abner, kuni 166-sentimeetriste naiste seas Anna Fjodorova ja kuni 164-sentimeetriste naiste seas Nonna Prokopjuk. Prokopjuk võitis ka masters’i bikiinifitnessi. Noorte ja juunioride bikiinifitnessis edestas Filippova Christina-Amani Kiivikast.

Bodyfitnessis olid parimad Liis Org (tavakategooria), Kristina Helmes (juuniorid) ja Esta Pilt (masters). Pilt sai tavakategoorias juurde 2. koha. Wellness’i võitis Galija Sattarova ja juunioride fitnessi Karina Polovnikova.

Rannafitnessi võitsid Rait Vahermets (tavakategooria) ja Rasmus Klaos (noored ja juuniorid). Kulturismis said esikohad Oleg Fjodorov (masters) ja Sven Parveots (noored ja juuniorid).

Klubidest oli parim Sparta, kuhu kuuluvad võitjatest Org, Prokopjuk, Abner ja Tammoja.

Võistluse protokoll on leitav siin ja klubide arvestus siin.

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit tänab kõiki sponsoreid: FitShop, The Health Clinic, Nocco, Barbells, Novelle, Tradehouse, BBE Estonia, Dermoshop, Veski Mati ja Herkuless, TESA, Beautiful Me kehasalong, MyBody, IconFit, Iluversum, klubi Teater, Rhumfeld Baltic, BEEFBAR, Meravita, NutriEgg, Fitnesskool ja TERE.

 

Related Posts