EESTI KULTURISMI- JA FITNESSISPORTLASED OLID NÄDALAVAHETUSEL TAAS VÕIDUKAD

Laupäeval, 13. aprillil toimus Rootsis, Malmös kulturismi- ja fitnessi võistlus 2019 IFBB SWEDEN GRAND PRIX, kus oli võistlustules ka 13 eestlast.

Mehi oli seekord võistlemas 4: klassikalises kulturismis -180 cm sai kuuenda koha Ramil Lipp, Kristjan-Johannes Konsap seitsmenda. Klassikalises kulturismis üle 180 cm saavutas 4. koha Jürgen Laas, rannafitnessis üle 182 cm Rait Vahermets samuti 4. koha.

Võidukad olid aga Eesti naised! Naiste bodyfitnessis üle 163cm sai hõbemedali Tatyana Pudovkina, Eliise Peterson jäi samas pikkusekategoorias kuuendaks. Bikinifitnessis -158 cm võistlesid kaks eestlast – Kai Tammsaar saavutas 3. koha, Relika Merilai seitsmenda.

Bikinifitnessis -169 sai võidu Agne Kiviselg, lisaks kategooria võidule sai Agne võidu ka bikinifitnessi absoluutkategoorias ja sai profikaardi. Sama pikkusekategooria hõbemedali võitis Kady Pärnaku. Bikinifitnessi pikimas kategoorias (üle 169 cm) olid võistlemas Kadri Tammoja (5. koht), Merli Oago (8. koht) ja Laura Johanna Derkun (10. koht).

Võistledi ka bikinifitness masters (35- aastased ja üle) kategoorias, kus Laura Johanna Derkun sai neljanda ja Relika Merilai kuuenda koha.

Mitmed võistlejad on juba järgmisel nädalavahetusel võistlemas Malta Diamond Cupil ja Profeel Cupil Leedus. Ja muidugi on kõiki võistlejaid võimalus näha 27. aprillil Salme Kultuurikeskuses, kus toimuvad Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis.

vasakul Tatyana Pudovkina
vasakult Laura Johanna Derkun; Kady Pärnaku; Kadri Tammoja
keskel Agne Kiviselg

Related Posts