Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis 27. aprillil

Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis toimuvad 27. aprillil algusega kell 14:00 Salme Kultuurikeskuses.

Uksed avatakse pealtvaatajatele kell 13:00, avatud ka messiala.

Võistluse otseülekanne:

https://livestream.com/accounts/8801236/events/7593323/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=true&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false

 

Võistluse piletid on müügil Silverticketis, pileteid saab osta läbi Silverticketi ka  ürituse päeval (kogu võistluse vältel), kuid samal päeval ostes ei ole võimalik kohti valida – broneeritud on I rida rõdul. Piletimüüki 27.04 Salme kultuurikeskuses kohapeal ei toimu.

Eesti Karikavõistluste võistlusjuhend on leitav siin:EKV 2019 võistlusjuhend, sportlaste registreerumine toimub läbi spordiklubi koordinaatori. Palume kindlasti märkida ära ka täpne võistluskategooria – lubatud on võistelda lisaks ka sama võistluskategooria juunior/masters vanuseklassis! NB! Karikavõistlusele registreerumise tähtaeg on 15. aprill.

Võistlejate nimekirja näed siin.

Võistluste stsenaarium 2019-karikas-stsenaarium-võistlejatele

Võistluspäev algab registreerimisega kell 8:30. Palume ette täita võistleja ankeet (mille leiad siit) ja registreerimisele kaasa võtta. Lisaks võta kaasa osavõtutasu maksekorralduse koopia.

Võistleja osavõtutasu palume kanda EKFLi arveldusarvele EE392200221061904652.

Vabakavade muusika palume saata Heiko Merikanile (heikomerikan@gmail.com)

 

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu ametlik võistlusgrimmi partner on ka käesoleval hooajal JanTana Moskva – aegade broneerimine võistlusgrimmiks toimub läbi JanTana Moskva instagrami konto.

Eesti Karikavõistluste ametlik afterparty toimub ööklubis Teater

Related Posts