Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis 27. aprillil

Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis toimuvad 27. aprillil algusega kell 14:00 Salme Kultuurikeskuses.

Uksed avatakse pealtvaatajatele kell 13:00, avatud ka messiala.

Võistluse piletid on müügil Silverticketis, pileteid saab osta läbi Silverticketi ka  ürituse päeval (kogu võistluse vältel), kuid samal päeval ostes ei ole võimalik kohti valida – broneeritud on I rida rõdul. Piletimüüki 27.04 Salme kultuurikeskuses kohapeal ei toimu.

Eesti Karikavõistluste võistlusjuhend on leitav siin: EKV 2019 võistlusjuhend, sportlaste registreerumine toimub läbi spordiklubi koordinaatori. Palume kindlasti märkida ära ka täpne võistluskategooria. NB! Karikavõistlusele registreerumise tähtaeg on 15. aprill. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu ametlik võistlusgrimmi partner on ka käesoleval hooajal JanTana Moskva – aegade broneerimine võistlusgrimmiks toimub läbi JanTana Moskva instagrami konto.

Eesti Karikavõistluste ametlik afterparty toimub ööklubis Teater

Related Posts