Osalemine EMil Santa Susannas

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu juhatus võttis 7. märtsil vastu järgmise otsuse:

Käesoleval aastal hüvitatakse tiitlivõistlustel osavõtt osaliselt või täies mahus rahaliste vahendite olemasolul ainult medalistidele peale dopinguproovide vastuste saamist.

Euroopa Meistrivõistlused Santa Susannas toimuvad tänavu 1. – 6. maini. Võistlejad peaksid kohal olema hiljemalt 1. mai pealelõunal (võistlejate registreerimine toimub kell 10:00 – 19:00)

Võistluse juhend on leitav siin

Hetkel on momondos saadaval mõistliku hinnaga Lufthansa lennupiletid ühe vahemaandumisega. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit hüvitab medalistide lennupiletid samas või soodsamas hinnaklassis.

Lennuinfo link leitav siin

 

Palume kõikidel võistlejatel, kes soovivad EMil osaleda, teavitada oma spordiklubi ning soetada lennupiletid. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu registreerimise tähtaeg koordinaatoriltele on 12. aprill.

Tuletame siinkohal meelde, et EMil osalemise eelduseks on võistlemine Eesti karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis (tuginedes EKFLi kodukorrale)


EMil osaluse tasumine toimub läbi Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu:

  • osalustasu rahvusvahelise võistleja passi olemasolul 360 €
  • rahvusvahelise võistleja pass 35€
  • passi uuendamine 35€
  • ekstradelegaadi tasu 385 €
  • lisakategooria (junior, masters) 100 €

NB! rahvusvahelise võistleja passi tuleb igal aastal uuendada (passi kleebitakse kleeps). Kui rahvusvahelise võistleja pass on olemas aga EM on esimene välisvõistlus käesoleval aastal, on osalustasu 395 € (osalus + passi pikendamine). Need, kes osalevad enne EMi Sweden Grand Prix’il või Malta Diamond Cupi’l, saavad juba rahvusvahelise võistleja passi või passi uuendamise tehtud ning osavõtt EMil maksab 360€

Palume tasuda EMil osalus ja ekstradelegaadi tasud Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu arveldusarvele EE392200221061904652

Täpne võistluskategooria, dokumendi number ja ekstradelegaadi nimi ning hotellitubadesse jagamise soovid palun edastada oma klubi koordinaatorile.

 

Arve alusel tasumiseks kirjutage janika.koch-mae@kulturism.ee